Tarjous on voimassa pe 1.9 - ti 31.9.2017 tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää.

Blaupunkt hälytysjärjestelmä tarjous!
 
 

BLAUPUNKT SA2650KIT -aloituspaketti tarjoushintaan 199,00 €.

(Suositushinta 269,00 €)

Erinomainen kotiin, mökille tai pienyrityksille. Hälytysjärjestelmä on helppo asentaa itse. Laitteistoa voidaan laajentaa lisäämällä siihen liike- ja ovikytkimiä, tai muita lisälaitteita, kuten palo-, häkä- tai vesivaroitin. Keskusyksikköä ohjataan suomenkielisellä iOS- tai Android-älypuhelinsovelluksella.
SA2650KIT -aloituspakettiin kuuluu:
- 1 x keskusyksikkö ja virtalähde
- 1 x näppäimistö: langaton, taustavalaistu ja paristoilla toimiva
- 1 x langaton liiketunnistin
- 1 x langaton ovi- ja ikkunakytkin
- 1 x suomenkielinen käyttöohje
- 1 x varoitustarra ikkunaan
- 1 x varoitustarra oveen tai postilaatikkoon
Osta hälytysjärjestelmä tarjoushintaan verkkokaupastamme 199,00 €!
PDF-esitteet:
 
Tervetuloa verkkokauppaamme. Kaupasta löydät Blaupunkt Home Security -hälytysjärjestelmät ja niiden lisälaitteet edullisesti ja nopealla toimitusajalla.

Olemme suomalainen vuodesta 2003 toiminut turvallisuusalan asiantuntija. Varastomme sijaitsee Espoossa, josta toimitamme verkkokauppamme tuotteita Postin 1400 palvelupisteen verkoston lisäksi myös DPD:n välityksellä. Toimitusaika varastotuotteillemme on yleensä 1-2 arkipäivää.

Maahantuojana pystymme tarjoamaan laajan lisälaitevalikoiman lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun. Autamme esimerkiksi asennuksissa, huoltotöissä ja takuupalveluissa. Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa info@greenmoore.fi tai puhelimitse numerossa 017 363 8035.

Tilausehdot
 
Ovi- ja ikkunakytkin
Langaton lisänäppäimistö ja tag-lukijaLisänäppäimistö tag-lukijalla
Langaton liiketunnistin kameralla
Langaton IP-kamera HD
LATAA

 

Lataa keskusyksikköjen ja lisälaitteiden PDF-esitteet. Täältä löydät  myös esittelyvideoita ja latauslinkit Secure4Home,  Connet2Home ja Cam4Home älypuhelinsovelluksille.

TUKI

Tukisivuilta löydät käyttöohjeet ja tuotekuvat sekä muita tärkeitä ja hyödyllisiä linkkejä. Tukiasioissa voit olla  yhteydessä meihin myös yhteydenottolomakkeella.

KAUPPA

Osta luotettavasti ja nopealla toimitusajalla tuotteitamme suomalaisesta verkkokaupastamme. Takuuasiat ja tuotetuki toimivat  suomeksi ja englanniksi.