top of page

MOTION PAIKANTAVA ÄLY- JA TURVAKELLO

Turvakellon hälytykset ohjataan lähiomaisen tai auttajan älypuhelimen iOS- tai Android-sovellukseen. Järjestelmän webkäyttöliittymästä voidaan muuttaa laitteen asetuksia, kuten vaihtaa kellotaulua tai tarkastella akun varaustilaa. Kello voidaan myös paikantaa ilman että sen hälytysnappia on painettu. Järjestelmän kehittyessä laitteen liiketunnistinta, sykemittaria, lämpötila-anturia sekä HD-kameraa voidaan hyödyntää esimerkiksi kaatumisen- tai sairauskohtauksen tunnistamisessa, tai vireystilan valvonnassa.
Painettaessa hätäpainiketta laite lähettää sovituille auttajille hälytyksen, ja kello paikannetaan helppokäyttöisen suomenkielisen sovelluksen avulla.​ Laite soveltuu turva-alan henkilöstölle, metsästäjille, sienestäjille, yksin työskenteleville, kuten metsureille, ja eläinlääkäreille sekä myös kuntoutuspotilaille ja henkilöille, joilla on terveysongelmia.
 
Katso  esittelyvideo hälytystilanteesta.
Hälytystilanteessa kelloon voidaan tarvittaessa muodostaa kaksisuuntainen puheyhteys auttajan ja hädässä olevan välille. Laite voidaan paikantaa myös ilman hätäpainikkeen painamista. Täyteen ladatun laitteen toiminta-aika on maksimissaan jopa viikon. Vedenpitävänä (IP68) laite kestää jopa uimisen. 
Valmistaja kehittää järjestelmää jatkuvasti. Tulevaisuudessa turvakelloon on tulossa uusia ominaisuuksia, kuten geofencing ja kaatumisen tunnistus. Lisäksi myöhemmin tulevia ominaisuuksia ovat epilepsiakohtauksen tunnistus, vireystilan- ja aktiivisuuden valvonta sekä esimerkiksi askelmittari, sydämen sykkeen sekä ruumiinlämmön seuranta.
Anchor 1
motion-smartwatcher-front-1.png
SMARTWATCHER MOTION
- Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
- Hälytyspainike kellon rungossa ja värillisessä kosketusnäytössä
- 3G (WCDMA 2100/850/900/1900), 2G GSM850/900/1800/1900
- Nano SIM-korttipaikka (ei operaattorilukittu)
- Paikannus (GPS, WPS, LBS)
- Geofencing ja aktiivisuusvalvonta
- IP68 vedenpitävä, kestää jopa uimisen
- Valmiusaika 4-7 päivää
- Latausaika 1-2 tuntia
- Litium-ion akku 460mAh.
- Akun varaustilan valvonta webkäyttöliittymästä
- LCD-kosketusnäyttö: 320*320
- WiFi ja Bluetooth
- Verklizan UMO-integrointi
- Mitat: 47 mm. x 40 mm. x 14 mm.
- Kiinteä ranneke (ei vaihdettavissa): Leveys 22 mm.
- Paino: 65 g.
- Anturit: Liiketunnistin, lämpömittari, sykemittari, HD-kamera
- Hinta: 249.00 sis. alv. 24%
- Tarvitsee kk-maksullisen palvelutilauksen joka sisältää matkapuhelinliittymän*
Anchor 3
*Kuukausimaksut:
Palvelutilaus vaihtoehto A: 19.00 € / kk. Hälytykset ohjataan lähiomisille
Kuukausimaksu sisältää: Smartwatcher-palvelinvuokran (hälytykset lähiomaisten älypuhelimiin, paikannuspalvelun, hälytyslokin, laite- ja käyttäjähallinnan sekä älypuhelinsovelluksen käyttöoikeuden) + Tele2:n SIM-kortin joka käyttää aina sen matkapuhelinoperaattorin verkkoa millä on paras kuuluvuus. Matkapuhelinliittymä  toimii kaikissa EU-maissa ilman lisämaksuja.
Palvelutilaus vaihtoehto B: 35.00 € / kk. Hälytykset ohjataan vartiointiliikkeen 24h-palvelukeskukseen (Tulossa loppuvuodesta  2023)

Kuukausimaksu sisältää: Smartwatcher-palvelinvuokran (hälytykset vartiointiliikkeen palvelukeskukseen, paikannuspalvelun, hälytyslokin, laite- ja käyttäjähallinnan, älypuhelinsovelluksen käyttöoikeuden) + Tele2:n SIM-kortin joka käyttää aina sen matkapuhelinoperaattorin verkkoa millä on paras kuuluvuus. Matkapuhelinliittymä  toimii kaikissa EU-maissa ilman lisämaksuja.
Edellisten lisäksi hälytykset ohjataan vartiointiliikkeen 24h-palvelukeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjä (hoivavartija) tekee hälytystarpeen arvioinnin ja toimii toimenpidekortissa sovitulla tavalla. Palvelu sisältää:
- Hälytysten vastaanottamisen (palvelukielinä suomi, ruotsi ja englanti)
- Tarvittavien toimenpiteiden käynnistämisen ja pyyntöjen ohjaamisen oikealle palveluntuottajalle tai auttavalle taholle:
         - Hälyttää paikalle poliisiyksikön, ambulanssin tai palokunnan ja/tai:
         - Ottaa yhteyttä kotihoitoon, lääkäriin, työnantajaan tai lähiomaisiin sovitussa järjestyksessä
         - Toimenpiteiden vasteajan seurannan


Kysy lisää soittamalla meille tai täyttämällä yhteystietolomakkeemme ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
ESITE
motion-smartwatcher-front-1.png
motion-smartwatcher-lateral.png
motion-smartwatcher-charger-and-watch.pn
motion-smartwatcher-charger.png
bottom of page