top of page

SMARTWATCHER SENSE VUOKRATILAUSKAAVAKE

Smartwatcher paikantava turvaälykello
Smartwatcher paikantava turvaälykello

Kiitos. Tilaus vastaanotettu. Palaamme pian!

Anchor 1
Anchor 2
*VUOKRAHINNAT (Sisältää laitevuokran ja palvelutilauksen)
(Sis. alv. 24%)

Vaihtoehto A:
29.90 € / kk. Hälytykset ohjataan lähiomisille
Vuokrahinta sisältää: Smartwatcher-palvelinvuokran (hälytykset lähiomaisten älypuhelimiin, paikannuspalvelun, hälytyslokin, laite- ja käyttäjähallinnan, älypuhelinsovelluksen käyttöoikeuden) + Tele2:n SIM-kortin joka käyttää aina sen matkapuhelin-operaattorin verkkoa millä on paras kuuluvuus. Matkapuhelinliittymä  toimii kaikissa EU-maissa ilman lisämaksuja.
Käyttöönottomaksu 8 € (sisältää laitteen käyttöönottoasennuksen + lähetys- ja postituskulut). Lasku sähköpostilla 0 €, paperilaskun laskutuslisä 5 €.

Vaihtoehto B:
44.90 € / kk. Hälytykset ohjataan vartiointiliikkeen 24h-palvelukeskukseen (tulossa loppuvuodesta  2023)
Kuukausimaksu sisältää: Smartwatcher-palvelinvuokran (hälytykset vartiointiliikkeen palvelukeskukseen, paikannuspalvelun, hälytyslokin, laite- ja käyttäjähallinnan, älypuhelinsovelluksen käyttöoikeuden) + Tele2:n SIM-kortin joka käyttää aina sen matkapuhelinoperaattorin verkkoa millä on paras kuuluvuus. Matkapuhelinliittymä  toimii kaikissa EU-maissa ilman lisämaksuja.
Käyttöönottomaksu 8 € (sisältää laitteen käyttöönottoasennuksen + lähetys- ja postituskulut). Lasku sähköpostilla 0 €, paperilaskun laskutuslisä 5 €.

Edellisten lisäksi hälytykset ohjataan vartiointiliikkeen 24h-palvelukeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjä (hoivavartija) tekee hälytystarpeen arvioinnin ja toimii toimenpidekortissa sovitulla tavalla. Palvelu sisältää:
- Hälytysten vastaanottamisen (palvelukielinä suomi, ruotsi ja englanti)
- Tarvittavien toimenpiteiden käynnistämisen ja pyyntöjen ohjaamisen oikealle palveluntuottajalle tai auttavalle taholle:
         - Hälyttää paikalle poliisiyksikön, ambulanssin tai palokunnan ja/tai:
         - Ottaa yhteyttä kotihoitoon, lääkäriin, työnantajaan tai lähiomaisiin sovitussa järjestyksessä

          - Käyttöönottomaksu (sisältää lähetys- ja postituskulut) 8 €. Lasku sähköpostilla 0 €, paperilaskun laskutuslisä 5 €

Lisätietoja: info@greenmoore.fi tai 017-363 8035

 
bottom of page