top of page

BLAUPUNKT HOME SECURITY -HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT

Blaupunktin hälytysjärjestelmissä on kaksi eri mallisarjaa sekä kattava ja kasvava anturi- ja lisälaitevalikoima. Q-sarjan laitteet ovat enemmän kotiautomaatiosta kiinnostuneille sopivia, niissä on Zigbee-yhteensopivuus, Kun taas SA-sarjan keskusyksiköt toimivat SIM-kortilla, ja sopivat siksi paremmin esimerkiksi mökille jossa ei ole jatkuvaa internet-yhteyttä.

Aloituspaketit voidaan helposti ottaa itse käyttöön. Kaikki laitteet keskusyksiköstä lisälaitteisiin ovat langattomia ja helppoja asentaa kohteeseen. Lisälaitteita ovat muun muassa palo- ja vesivuotovaroitin, häkävaroitin, lämpötilavahti ja lämpötila-anturi. Lisäksi Q-sarjaan voidaan liittää liiketunnistinkameroita, HD-IP-kameroita ja virrankulutusta mittaavia kytkimiä sekä etäohjattavia termostaatteja. Q-sarjan keskusyksiköllä voidaan ohjata Philipsin HUE-sarjan valoja ilman HUEn keskusyksikköä.  Katso lisätietoja kaupastamme tai lataussivulta, mistä löydät kaikkien lisälaitteiden esitteet.

Keskusyksiköiden käyttöliittymät ovat suomen kielellä. Voit myös ohjata ja seurata järjestelmiä älypuhelimellasi mistä ja milloin vain. Kaikki hälytykset raportoidaan reaaliajassa matkapuhelimeesi, jotta tiedät aina mitä kotonasi tapahtuu.
Anchor 1
Blaupunkt hälytysjärjestelmä kotiautomaatio Q3200 Q3000
Blaupunkt Q-sarja on yhteensopiva Philips hue-järjestelmän kanssa
BLAUPUNKT Q-sarjan laitteet ja aloituspaketit

Q-sarjan aloituspaketti on helppo ottaa käyttöön. Siihen voi nopeasti liittää lisälaitteita, kuten palovaroittimen ja vesivuotohälyttimen sekä lukuisia muita lisälaitteita. Kotiautomaatiotoimintoja on helppo ohjelmoida suomenkielisen nettikäyttöliittymän kautta. Ilmaisen Secure4Home (iOS and Android) matkapuhelinsovelluksen avulla voit ohjata ja tarkastella järjestelmän tilaa. Voit katsoa esimerkiksi live-videota milloin ja mistä tahansa. Järjestelmään liitettävän virtakytkimen ja lämpötila-anturin avulla voi esimerkiksi käynnistää lämmittimen tai ilmastoinnin tarvittaessa, sekä seurata laitteen virrankulutusta.  Koska Q-sarjassa on 868WF taajuudella toimivien lisälaitteiden lisäksi myös Zigbee HA 1.2, voit hankkia siihen myös eri valmistajien Zigbee-lisälaitteita. Tällä hetkellä on täysin tuettuna Philips Hue ja GE Light Bulb.

Q3200KIT aloituspakettiin kuuluu keskusyksikön lisäksi liiketunnistinkamera,  joka ottaa still-kuvia hälytystilanteessa sekä ovi- ja ikkunakytkin sekä avaimenperään liitettävä kaukosäädin.

 

Q3000KIT aloituspaketissa on keskusyksikön lisäksi ovi- ja ikkunakytkin sekä liiketunnistin.

Blaupunkt hälytysjärjestelmä kotiautomaatio
BLAUPUNKT SA-sarjan laitteet ja aloituspaketit

SMART GSM ALARM sarjan laitteet toimivat sim-kortilla matkapuhelinverkossa. Siksi nämä laitteet soveltuvat hyvin kohteisiin, joissa ei ole saatavilla kiinteää tai varmatoimista internet-yhteyttä. Lisätietoja saat lataamalla esitteen tai vierailemalla kaupassa.

Uuteen SA2900R KIT aloituspakettiin kuuluu LCD-näytöllä ja näppäimistöllä varustettu keskusyksikkö, kaukosäädin sekä langaton liike- ja ovitunnistin. Vaihtuva koodi keskusyksikön ja kaukosäätimen välillä estää radiosignaalin kuuntelun ja kopioinnin. SMS-viestit salataan keskusyksikön ja älypuhelimen välillä. Laitteessa on myös tuki SIA/CID protokollalle jos hälytykset halutaan ohjata vartiointiliikkeen hälytys- tai palvelukeskukseen.

Anchor 2
Anchor 3

BLAUPUNKT HOME SECURITY -VALVONTAKAMERAT

Blaupunkt hälytysjärjestelmä kotiautomaatio
BLAUPUNKT VIO-sarjan valvontakamerat

VIO-sarjan WLAN IP-kameroista löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva malli. Bullet- ja dome-kamerat soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Liiketunnistimen hälytykset lähetetään välittömästi älypuhelimeen push-viestillä. Kuvan tallentaminen onnistuu Micro-SD kortille, pilvipalveluun tai NAS/NVR:lle. Live-kuvaa ja videotallenteita voi seurata helppokäyttöisellä älypuhelinsovelluksella tai internetselaimella. Lisäksi kamerat ovat helppoja asentaa myös itse.

Anchor 4

BLAUPUNKT HOME SECURITY -VAROITTIMET

Blaupunkt hälytysjärjestelmä kotiautomaatio
BLAUPUNKT ISD-sarjan varoittimet

ISD-sarjaan kuuluu palovaroitin, vesivuotohälytin sekä lämpötilavahti. Laadukkaat, tyylikkäät ja pienikokoiset, ilman hälytysjärjestelmää toimivat laitteet, ovat helppoja asentaa itse. Asentaminen vie alle viisi minuuttia ja kiinnitystarvikkeet ovat pakkauksessa mukana. Näitä itsenäisesti toimivia varoittimia ei voi liittää Blaupunktin hälytysjärjestelmiin.

Ovi- ja ikkunakytkin
Langaton lisänäppäimistö ja tag-lukijaLisänäppäimistö tag-lukijalla
Langaton liiketunnistin kameralla
Langaton IP-kamera HD
LATAA

Lataa keskusyksikköjen ja lisälaitteiden PDF-esitteet. Täältä löydät  myös esittelyvideoita ja latauslinkit Secure4Home,  Connet2Home ja Cam4Home älypuhelinsovelluksille.

TUKI

Tukisivuilta löydät käyttöohjeet ja tuotekuvat sekä muita tärkeitä ja hyödyllisiä linkkejä. Tukiasioissa voit olla  yhteydessä meihin myös yhteydenottolomakkeella.

KAUPPA

Osta luotettavasti ja nopealla toimitusajalla tuotteitamme suomalaisesta verkkokaupastamme. Takuuasiat ja tuotetuki toimivat  suomeksi ja englanniksi.

 

bottom of page