MAAHANTUONTI

Blaupunkt hälytysjärjestelmä kotiautomaatio
BLAUPUNKT HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT, VALVONTAKAMERAT SEKÄ TURVATUOTTEET
 

Blaupunkt on vuonna 1923 perustettu hyvämaineinen saksalainen elektroniikkavalmistaja joka tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Nykyään yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa auto- ja matkaradiot, kuulokkeet, navigointilaitteet, kodin ääni- ja videolaitteet, televisiot, robotti-imurit sekä Greenmoore Oy:n maahantuomat hälytys- ja kodinautomaatiojärjestelmät sekä valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön.

BLAUPUNKT-BLUEBOT-XBOOST-ACTION-PLUS-X-A
BLAUPUNKT ROBOTTIPÖLYNIMURIT
 

Blaupunkt on vuonna 1923 perustettu hyvämaineinen saksalainen elektroniikkavalmistaja joka tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Uutuutena olemme aloittaneet Blaupunktin robotti-imurien maahantuonnin. Bluebot-sarjaan kuuluu eri malleja lähtötason laiteista high-end laitteisiin. Aloitamme Euroopassa hyvin menestyneillä XTREME- ja XBOOST-malleilla ja valikoima laajenee myöhemmin ikkunanpesurobotilla.

Blaupunkt_Blue_dot_black_logo.png
 
Smartwatcher paikantava GPS turvakello älyominaisuuksilla
SMARTWATCHER PAIKANTAVAT ÄLY- JA TURVAKELLOT

Sveitsiläinen Smartwatcher on kehittänyt paikantavan itsenäisesti toimivan 3G-turva- ja älykellon. Laitteen hälytykset ohjataan lähiomaisen tai auttajan älypuhelimeen. Kosketusnäyttöön voidaan valita erilaisia kellotauluja. Järjestelmän kehittyessä laitteen liiketunnistinta, sykemittaria, lämpötila-anturia sekä HD-kameraa hyödynnetään esimerkiksi vanhusten, epilepsia- ja dementiapotilaiden hoidossa. Painettaessa hätäpainiketta laite lähettää sovituille auttajille hälytyksen ja kello voidaan paikantaa helppokäyttöisen suomenkielisen sovelluksen avulla.​ Laite soveltuu turva-alan henkilöstölle, vanhuksille, yksin työskenteleville kuten metsureille ja eläinlääkäreille, metsästäjille, kuntoutuspotilaille sekä henkilöille, joilla on terveysongelmia.