top of page

MAAHANTUONTI

Blaupunkt hälytysjärjestelmä kotiautomaatio
BLAUPUNKT HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT, VALVONTAKAMERAT SEKÄ TURVATUOTTEET
 

Blaupunkt on vuonna 1923 perustettu hyvämaineinen saksalainen elektroniikkavalmistaja joka tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Nykyään yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa auto- ja matkaradiot, kuulokkeet, navigointilaitteet, kodin ääni- ja videolaitteet, televisiot, robotti-imurit sekä Greenmoore Oy:n maahantuomat hälytys- ja kodinautomaatiojärjestelmät sekä valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön.

BLAUPUNKT-BLUEBOT-XBOOST-ACTION-PLUS-X-A
BLAUPUNKT ROBOTTIPÖLYNIMURIT
 

Blaupunkt on vuonna 1923 perustettu hyvämaineinen saksalainen elektroniikkavalmistaja joka tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Uutuutena olemme aloittaneet Blaupunktin robotti-imurien maahantuonnin. Bluebot-sarjaan kuuluu eri malleja lähtötason laiteista high-end laitteisiin. Aloitamme Euroopassa hyvin menestyneillä XTREME- ja XBOOST-malleilla ja valikoima laajenee myöhemmin ikkunanpesurobotilla.

Blaupunkt_Blue_dot_black_logo.png
Anchor 2
Smartwatcher paikantava GPS turvakello älyominaisuuksilla
SMARTWATCHER PAIKANTAVAT ÄLY- JA TURVAKELLOT

Sveitsiläinen Smartwatcher on kehittänyt paikantavan itsenäisesti toimivan 3G-turva- ja älykellon. Laitteen hälytykset ohjataan lähiomaisen tai auttajan älypuhelimeen. Kosketusnäyttöön voidaan valita erilaisia kellotauluja. Järjestelmän kehittyessä laitteen liiketunnistinta, sykemittaria, lämpötila-anturia sekä HD-kameraa hyödynnetään esimerkiksi vanhusten, epilepsia- ja dementiapotilaiden hoidossa. Painettaessa hätäpainiketta laite lähettää sovituille auttajille hälytyksen ja kello voidaan paikantaa helppokäyttöisen suomenkielisen sovelluksen avulla.​ Laite soveltuu turva-alan henkilöstölle, vanhuksille, yksin työskenteleville kuten metsureille ja eläinlääkäreille, metsästäjille, kuntoutuspotilaille sekä henkilöille, joilla on terveysongelmia.

bottom of page