top of page

VALMISTUS

Tuotteemme ovat suunniteltu Suomen markkinoille ja toimimaan erityisesti suomalaisten teleoperaattoreiden verkoissa. Ne täyttävät tai ylittävät EU:n vaatimukset turvapuhelinlaitteille ja ovat CE- ja RoHS-hyväksyttyjä. Lisäksi meillä on hyvät valmiudet toimittaa nopeasti asiakkaiden toiveiden mukaisia järjestelmiä ja laitteistoja. Sopimusvalmistajillamme on käytössä ISO 9000 standardi ja noudatamme EICC-ohjelmaa komponenttien hankinnassa.
Anchor 1
GSM-turvapuhelin GMED 2G/3G
Hälytysranneke
GMED-2G/3G GSM-TURVAPUHELIN

GMED-2G/3G turvapuhelin toimii perinteisen langallisen turvapuhelimen tavoin 3G/2G/GSM -verkoissa. Laitteessa on SIM-korttipaikka eli se ei tarvitse toimiakseen perinteistä puhelinlinjaa tai erillistä GSM-sovitinta. Järjestelmän liike- ja ovitunnistimia voidaan käyttää aktiivisuuden seurantaan.  Patentoidun antennijärjestelmän ansiosta turvapuhelimen ja langattomien lisälaitteiden välinen kantomatka on poikkeuksellisen pitkä, jopa 400 metriä.

 

Osta tai vuokraa laite edullisesti ja turvallisesti yhteistyökumppaniltamme Helpmeansiltä.

Anchor 2
GMT-3G GMT-3G+ GMT4G reititin GSM-sovitin GSM tukiasema
GMT-3G/4G GSM-SOVITIN

 

Reitittimen avulla saadaan muodostettua langaton Internet-yhteys kohteisiin joihin ei ole saatavilla kiinteää yhteyttä. Laite tukee haja-asutusalueilla yleisesti käytössä olevaa 900 MHz:n taajuutta, sisältää liitännän ulkoantennille ja on akkuvarmennettu. Laitteeseen voidaan kytkeä myös perinteinen lankapuhelin puheluita varten, joten se soveltuu hyvin lankalinjan korvaajaksi maaseudulle. Laitetta voidaan käyttää myös yhdessä turvapuhelimen, murtohälyttimen tai esimerkiksi lypsyrobotin kanssa.

bottom of page